Hop i baljen med HOIF svømning

Måske er I allerede klar over det, men Vandhalla er ved at få skiftet alle fliser i det store bassin. Dette arbejde var oprindeligt planlagt til at være afsluttet i August, så vi kunne komme i gang med sæsonen til vanlig tid, men renoveringsarbejdet er voldsomt forsinket og det betyder, at der ikke vil blive svømmehold i dette bassin før efter nytår. Det er brand ærgerligt for os alle sammen, men der er desværre ikke noget at gøre ved det.

Derudover har vi hele Covid-19 situationen, som betyder en masse restriktioner i forhold til at mindske smitterisikoen i landets svømmehaller. Her er Egmont nok ekstra udsat pga. nogle af deres mere sårbare elever. Retningslinjerne betyder at der er begrænsninger i antal personer, som må være i vandet og i omklædningsrummene. Det betyder ingen hold overlap og rengøring af materialer og faciliteter efter brug mv. Det betyder desværre også et myndigheds dikteret øget klor niveau i vandet.

Alt dette betyder at vi i svømmeudvalget og i samråd med de pågældende instruktører, har valgt kun at slå 2 babysvømmehold op og med begrænset antal tilmeldte.

Når det store bassin er færdigrenoveret og klar til åbning, er der sikkert stadig Covid-19 restriktioner. Vi følger løbende med i dette og håber at vi kan åbne delvist op, for hold i det “kolde” Vand.

Tá endelig fat i os, hvis i har spørgsmål.

De bedste hilsener fra

Svømmeudvalget

TILMELD

Velkomstbrochure til HOIF Svømning

HOIF’s svømmeklub byder hjertelig velkommen til nye og gamle medlemmer. I velkomstbrochuren kan du læse lidt om svømmeklubben og dens virke,
så du får en god sæson og en bedre forståelse for miljøet i svømmehallen. Vi håber at du/I får en masse gode oplevelser i Vandhalla.

Læs velkomstbrochuren her: Velkomstbrochure

Samværspolitik i HOIF Svømning

Formålet med svømmeklubbens samværspolitik er at skabe grundlag for et trygt sted at udøve og instruere svømning i.

Læs om samværspolitikken her: Samværspolitik

Beredskabsplan for HOIF Svømning

Beredskabsplanen henvender sig specielt til dig som er instruktør, hjælpeinstruktør, livredder eller udvalgsmedlem i svømmeklubben. Beredskabsplanen
definerer hvordan der skal handles og informeres i tilfælde af en ulykke eller hændelse i Vandhalla.

Læs beredskabsplanen her: Beredskabsplan

Vandhalla Svømmehal

Villavej 25

Hou, 8300 Odder

Udvalg

Kim Sloth
Formand

Mail: kim.sloth@elecon.dk

Telefon: 20 77 06 06

Birte Dittweiler Gerber
Medlem

Mail: birte@gerbers.dk

Telefon: 23 25 02 13

Eva Carlslund
Medlem

Mail: ec@egmont-hs.dk

Telefon: 28 35 88 89

Gunhild Storeide
Medlem

Mail: storeide@mail.dk

Telefon: 24 78 76 86

Ulla Schartau
Medlem

Mail: uj.schartau@icloud.com

Telefon: 30 24 29 60

Tage Staal
Medlem

Mail: tagestaal@gmail.com

Telefon: 24 25 58 90