Petanque er idræt for livsnydere: Spil med hos HOIF Petanque

Klik-klak lyder det hver onsdag eftermiddag og søndag formiddag ved Hou Hallen. Verdens mest afslappende spil er i gang. Petanque er idrætten, der favoriserer levemanden fremfor karrierefræseren. I 2019 er der mere end 35 ”levemænd” – også kaldet medlemmer – i HOIF Petanque.

Selvom det det ikke umiddelbart ser sådan ud, skal du ikke tro, at der er vægt- og alderskrav forbundet med at spille petanque i HOIF. Du må skam gerne være slank. Unge bliver heller ikke forment adgang, ligesom kvinder også spiller med. Det vigtigste er, at du er et hyggeligt og omgængeligt menneske. Det synes vi nemlig selv, at vi er.

Petanque er et strategisk spil, hvor kreativitet og strategisk tænkning har stor betydning. Samtidig er petanque et meget simpelt spil, som i al sin enkelthed går ud på at placere egne kugler tættere på den lille trækugle end modstandernes kugler.

Gode spilleoplevelser og hyggen efter spillet er væsentlige elementer i HOIF Petanque. Lyder det som noget for dig, så kom endelig forbi og prøv spillet. Vi har kugler, der kan lånes, så der er faktisk ingen hindring for at komme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i næste sæson.

TILMELD

Klubmestre 2019, kvinder:

Nr. 3 Magna Roed – Klubmester Inga Vang Nielsen – nr. 2 Karen Holck

Klubmestre 2019, mænd:

Nr. 3 Flemming Roger Kristensen – Klubmester Karl Pedersen – nr. 2 Lars Mikael Petersen

Hou Hallen

Skolegade 65

8300 Odder

Udvalg

Benny Neister
Formand

Mail: bbnhou@live.dk

Telefon: 40 26 29 07

Karl Pedersen
Medlem

Mail: karlpedersen@live.dk

Telefon: 30 20 77 34

Per Kaas Mortensen
Medlem

Mail: per@ny-mo.dk

Telefon: 61 71 52 41