I vinterhalvåret 2022-23
spiller vi om onsdagen kl. 14,
når forholdene er til det.

Sæson 2022 er nu slut.

Sæson 2022 har været en rigtig god sæson med vejr til petanque og en øget medlemstilgang på 20%. så vi nu er 36 medlemmer.
Håber at se alle igen til næste sæson og forhåbentlig flere nye medlemmer.

Vinturneringer.

I løbet af sæsonen har vi haft 5 vinturneringer. De samlede resultater fra disse turneringer har afgjort klubmesterskabet; hvor Karen Jensen blev klubmester for kvinderne og John Lyngaa blev klubmester for herrerne.

Åbent hus.

Lørdag d. 7. maj holdt foreningen åbent hus. Nogle medlemmer tog imod enkelte interesserede i spillet, og det har resulteret i nogle nye medlemmer. Dette vil blive gentaget næste sæson.

Jubilæum.

Hou Petanque har nu eksisteret i 30 år. Det fejredes søndag 19. juni på behørig vis med en jubilæumsturnering og festlig middag bagefter.

DGI’s kvartetturnering

I år har vi haft ét hold (4 spillere: Karl, Lars, Per og Benny) med i DGI’s kvartetturnering. Der blev i sommerens løb spillet i 3 puljer. Vi blev nummer 2 i vores pulje, og ved det afsluttende stævne 3. september kæmpede vi om placeringen i B-rækken – og vandt den!

Karl, Lars, Per og Benny

Afslutning og klubmesterskabet.

2. oktober afholdt vi afslutning. Først til en vinturnering. Dernæst til spisning og hyggeligt samvær. Her blev årets klubmestre kåret, med uddeling af præmier og pokaler.

Sluttelig blev petanqueudvalget genvalgt for endnu en sæson.

Mændene (fra venstre):
nr. 3: Benny. Nr. 2: Lars. Klubmester: John.

Kvinderne (fra venstre):
Klubmester: Karen J. Nr. 2: Lene. Nr. 3: Inga.

PETANQUE ER IDRÆT FOR LIVSNYDERE:  SPIL MED HOS HOIF PETANQUE

Klik-klak lyder det hver onsdag eftermiddag og søndag formiddag ved Hou Hallen. Verdens mest afslappende spil er i gang. Petanque er idrætten, der favoriserer levemanden fremfor karrierefræseren. I 2019 var der 37 ”levemænd” – også kaldet medlemmer – i HOIF Petanque.

Selvom det det ikke umiddelbart ser sådan ud, skal du ikke tro, at der er vægt- og alderskrav forbundet med at spille petanque i HOIF. Du må skam gerne være slank. Unge bliver heller ikke forment adgang, ligesom kvinder også spiller med. Det vigtigste er, at du er et hyggeligt og omgængeligt menneske. Det synes vi nemlig selv, at vi er.

Petanque er et spil, hvor kreativitet og strategisk tænkning har stor betydning. Samtidig er petanque et meget simpelt spil, som i al sin enkelthed går ud på at placere egne kugler tættere på den lille trækugle end modstandernes kugler.

Gode spilleoplevelser og hyggen efter spillet er væsentlige elementer i HOIF Petanque. Lyder det som noget for dig, så kom endelig forbi og prøv spillet sammen med os et par gange inden du/I beslutter om du/I vil være medlemmer. Vi har kugler, der kan lånes, så der er faktisk ingen hindring for at komme.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

TILMELD

Klubmestre 2021:

Fra venstre:
Inga, nr 3 (kvinder)
Gurli Pedersen, nr 2 (kvinder)
Krista, klubmester (kvinder)
John Lyngaa, klubmester (mænd)
Lars Mikael Petersen, nr 2 (mænd)
Karl Pedersen, nr 3 (mænd)

Vil du være bedre til at ramme grisen præcist og stabilt?

Det kan være en god ide at træne selv. Find inspiration her.

Hou Hallen

Skolegade 65

8300 Odder

Udvalg

Benny Neister
Formand

Mail: bbnhou@live.dk

Telefon: 40 26 29 07

Karl Pedersen
Medlem

Mail: karlpedersen@live.dk

Telefon: 30 20 77 34

Per Kaas Mortensen
Medlem

Mail: per.k.mortensen@gmail.com

Telefon: 61 71 52 41