nyt medlem

Vi anbefaler at du først ser vore 2 videovejledninger. Klik på knappen i billedet lige herover:

Du kan registrere dig ved at trykke på knappen nedenfor. Når du har gennemført registreringen, modtager du en mail, eller SMS, med det brugernavn og password, du fremover skal bruge til oprettelse af abonnement og booking af cykler og hold. Passwordet kan ændres ved at gå ind i ‘Din profil’ i menuen til venstre.

TRIN I:   Er at registrere sig i HOIF Fitness ved at trykke på den mørkegrå knap “TILMELD” lige herunder. Bemærk at det er gratis at oprette denne registrering.

Herefter modtager du en mail eller SMS, som du skal bruge for at komme videre i andet skridt nedenfor:

Med dit nye BRUGERNAVN og ADGANGSKODE klar åbner du endnu engang det store gule skilt “NYT MEDLEM” og fortsætter med TRIN 2

TRIN 2 Er at oprette et månedligt abonnement og tilmelde dit betalingskort ved at trykke på den lille grå knap ‘Vælg’ lige under den lange grå bjælke nedenfor:
  • Abonnementet koster kr. 149 pr. måned, træder i kraft med det samme og bliver automatisk fornyet hver måned indtil det bliver opsagt igen.
  • Derudover skal du ved oprettelse af et abonnement betale et oprettelsesgebyr på kr. 75 som dækker administrationsomkostninger, samt en introduktionstime med en instruktør hvor du får udarbejdet et personligt program.
  • Her skal du desuden give din tilladelse til, at vi hver mdr. på dit betalingskort trækker kr. 149,-