nyt medlem læs TRIN 1 og 2

OBS OBS MEGET MEGET VIGTIGT:  Læs TRIN 1  og TRIN 2 grundigt herunder:

Du kan registrere dig ved at trykke på knappen nedenfor. Når du har gennemført registreringen, modtager du en mail, eller SMS, med det brugernavn og password, du fremover skal bruge til oprettelse af abonnement ( Se TRIN 2 herunder med rødt) og senere til dine fremtidige bookinger af cykler og aktiviteter på hold mv. Passwordet kan ændres ved at gå ind i ‘Din profil’ i menuen til venstre.

TRIN I:   Er at registrere sig i HOIF Fitness ved at trykke på den mørkegrå knap “TILMELD” lige herunder. Bemærk at det er gratis at oprette denne registrering. MEN læs forinden TRIN 2 herunder:

Når du har gennemført TRIN 1, vender du tilbage til denne side igen og gennemfører TRIN 2 herunder:

TRIN 2 Er at oprette et månedligt abonnement og tilmelde dit betalingskort ved at trykke på den lille grå knap ‘Vælg’ lige under den lange grå bjælke nedenfor:

  • Abonnementet koster kr. 149 pr. måned, træder i kraft med det samme og bliver automatisk fornyet hver måned indtil det bliver opsagt igen.
  • Derudover skal du ved oprettelse af et abonnement betale et oprettelsesgebyr på kr. 75 som dækker administrationsomkostninger, samt en introduktionstime med en instruktør hvor du får udarbejdet et personligt program.
  • Her skal du desuden give din tilladelse til, at vi hver mdr. på dit betalingskort trækker kr. 149,-