VELKOMMEN TIL HOIF HÅNDBOLD

Håndbold har traditionelt været et af HOIFs flagskibe – og det skal det være igen! Derfor gør vi denne sæson en særlig indsats for at få børn fra Hou og omegn ind i hallen og prøve at have en håndbold i hænderne.

Torsdage fra 16.30 til 22.00 er der håndbold for både små og store i Hou hallen – kom og prøv op til tre træninger, helt gratis, før du melder dig til, og se om det er noget for dig.

I HOIF har vi fokus på håndbold med alt hvad det indebærer af leg, løb, boldtræning og kampe, der alt sammen fremmer glæden ved at bevæge sig og det at være en del af af en holdsport, hvor kammeratskab, tryghed og fysisk samvær både på og udenfor banen er i centrum.

De, der står bag, er mest af alt forældre, der bidrager som trænere eller holdledere. Hver uge tropper de interesserede og engagerede op som trænere, og det er en stor gevinst og nødvendigt for, at der overhovedet er håndboldtilbud i Hou.

I den forbindelse kunne vi godt bruge flere hænder – både trænere og hjælpetrænere – så kontakt gerne håndboldudvalget, hvis det kunne være noget for dig.

Vi giver trænere mulighed for trænerkursus og der tilbydes klubdragt.

HOIF Håndbold har også hold for voksne på vores dame- og herrehold. Damerne træner torsdag, herrerne både tirsdag og torsdag, og holdene meldes til turnering.

Se mere under holdene og tilmeld dig nedenfor.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen på banen.

TILMELD

Hou Hallen

Skolegade 65

8300 Odder

Udvalg

Pernille Stougaard Bonde
Kasserer

Mail: stougaardbonde@gmail.com

Telefon: 29 28 34 31

Nicole Bilstrup
Medlem

Mail: nicolebilstrup@gmail.com

Telefon: 51 91 56 12

Linda Tolstrup
Medlem

Mail: lindatolstrup@live.dk

Telefon: 23 46 51 37

Gustav Markfoged
Medlem

Mail: gustav.markfoged@gmail.com

Telefon: 21 74 21 46

Louise T. A. Povlsen
Medlem

Mail: louise_arevad@hotmail.com

Telefon: 25 72 20 93