Så mange som muligt, så længe som muligt: Velkommen til HOIF Fodbold

Det er tirsdag og alle byens børn mellem 4-12 år vrimler rundt på fodboldbanerne ved Hou Hallen. Der spilles fodbold med cirka 50 glade børn fra kl. 16.00-18.30 på banerne i sol, regn og blæst.

I HOIF Fodbold har vi fokus på fodbold for børn. Fodbolden dyrkes lokalt med samvær, glæde og lege som pejlemærke. Vi stræber efter at holde børnene motiverede til at spille fodbold så længe, de går i skole i Hou. Vi vil selvfølgelig gerne have dem endnu længere, men vi ved også, at der sker et skifte, når de skal gå i skole i Odder. Derfor forsøger vi at have et realistisk fokus.

Vores vision anno 2019 siger ”Så mange børn som muligt, så længe som muligt, får tilbudt det gode fodboldmiljø i HOIF med leg, glæde, udvikling og trivsel”. Vi mener, at det rammer essensen af HOIF Fodbold lige i skabet.

Vi vil nemlig et godt, lokalt fodboldtilbud for de yngste børn i lokalsamfundet, hvor det skal være tryghed og glæde, der bærer kammeratskabet på banen og i omklædningsrummet. Vi forsøger at udvikle aktive og glade fodboldbørn til træning og kamp gennem gode træningsmiljøer, hvor børn og unge trives, og oplever glæde ved fodbolden.

Dem, der står bag, er mest af alt forældre, der bidrager som trænere eller holdledere. De tropper op uge efter uge, som de interesserede og engagerede trænere, og det er en stor gevinst og et must for, at der overhovedet er et fodboldtilbud for børnene i Hou.

Vi giver trænerne mulighed for et trænerkursus hos DGI/DBU, og vi giver træningstøj og DBU’s Børnetræning som inspirationsmateriale.

HOIF Fodbold har også fodbold for old boys, og hvert halve år har vi også herre- og damehold fra Egmonthøjskolen, som stiller op i vores flotte, røde trøjer.

Hvert år søger vi støtte fra HOIF’s støtteforening til en tur til Djurs Sommerland Cup. Klubben betaler en stor del af børnenes tur, så de får en stor, fælles oplevelse. Tilsvarende er vores egen fodboldcamp med stationstræning, fællesspisning og overnatning i telt på banerne en tradition, vi holder fast i.

Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen på banen.

TILMELD BØRNE FODBOLD

TILMELD SENIOR FODBOLD

Hou Hallen

Skolegade 65

8300 Odder

Udvalg

Thomas Højmark Fegar
Formand, Turneringsansvarlig

Mail: thomas.hojmark@icloud.com

Telefon: 23 69 21 53

Stella Solveig Nolte
Økonomiansvarlig

Mail: stellasolnolte@gmail.com

Telefon: 52 80 71 00

Michael Torjusen
Medlem

 

Telefon: 28 14 36 90

Emilie Brink Ramsdal
Medlem

Mail: frklarsen2008@hotmail.com

Telefon: 51 91 60 17

Thao Pham Overgaard
Medlem

Mail: thao_pham79@hotmail.com

Telefon: 29 87 21 84

Kathrine Marie Jensen
Medlem

Mail: kathmj@hotmail.com

Telefon: 24 64 08 40