SAMMENHOLD OG HYGGE –
VELKOMMEN HOS HOIF FODBOLD

I HOIF Fodbold har vi fokus på glæden ved spillet og det gode sammenhold. Hos os er der plads til alle, uanset hvilket niveau man ligger på. Her har vi det sjovt sammen. Vi dyrker glæden ved sporten og hygger os sammen på banen. Fodboldtræningen skal være en god oplevelse for alle, og vi arbejder aktivt med, hvordan man er en god holdkammerat og på at skabe et godt træningsmiljø, hvor børn og unge trives og oplever glæden ved fodbold.

Vi stræber efter at holde børnene motiverede til at spille fodbold i Hou, så længe de går på Hou skole. Vi vil selvfølgelig gerne beholde dem endnu længere, men ved også, der sker et skift, når de skal gå i skole i Odder. Derfor forsøger vi at have et realistisk fokus.

Vi arbejder for et godt, lokalt fodboldtilbud, hvor det skal være tryghed og glæde, der bærer kammeratskabet på banen og i omklædningsrummet.

HOIF fodbold er drevet af frivillige forældre, der bidrager som trænere, holdledere eller medlemmer af fodboldudvalget. De tropper op uge efter uge, hvilket er en stor gevinst og et must for, der overhovedet er et fodboldtilbud for børnene i Hou.

Vi oplever vækst i HOIF fodbold, hvilket vi glædes over. Således har vi de seneste år også fået tilbud for Oldboys og Seniorer, ligesom vi oplever stor opbakning til vores vintertræning. Vi er altid åbne overfor nye tiltag, så tag endelig fat i fodboldudvalget, hvis du vil byde ind med noget.

Vi vil gerne skabe gode oplevelser for vores børnehold, som støtter op om fællesskabet. De sidste mange år, har vi blandt andet deltaget i Djurs Sommerland Cup, hvor børnene får en stor, fælles oplevelse. Det plejer at være en skøn dag.

HOIF fodbold er desuden venskabsklub med AGF, hvilket også har givet os en masse gode oplevelser – blandt andet besøg af AGF spillere til træning i Hou, invitationer til kampe på AGF stadion og indløb med superligaspillerne.

Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen på banen.

TILMELD BØRNE FODBOLD

TILMELD SENIOR FODBOLD

Hou Hallen

Skolegade 65

8300 Odder

Udvalg

Thao Pham Overgaard
Formand / Økonomiansvarlig

Mail: thao_pham79@hotmail.com

Telefon: 29 87 21 84

Emilie Brink Ramsdal
Turneringsansvarlig

Mail: frklarsen2008@hotmail.com

Telefon: 51 91 60 17

Kathrine Marie Jensen
Turneringsansvarlig

Mail: kathmj@hotmail.com

Telefon: 24 64 08 40

Michael Torjusen
Medlem

 

Telefon: 28 14 36 90