hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Dart

Hou Dart klub startede i 1993 i Hou hallens selskabslokale. Der var vi i ca. 2 år, vi skulle stille baner op hver gang vi skulle spille.

Senere flyttede vi til det lokale bagerst i hallen, som blev lavet til fitness lokale, men som hurtigt blev til dart lokalet. (det hedder det endnu selvom vi ikke har været der siden år 2000.

I 2000 rykkede vi ind i pavilionen sammen med PC klubben hvor vi spillede indtil den nye tilbygning blev lavet.

Nu er vi tilbage i selskablokalet, hvor det hele startede.

Da der ikke er for mange dart klubber i det sydøst jyske område, betød det af vi skulle køre langt hver gang vi skulle spille turneringskamp. Dameholdet (Gitte og Anita) kørte ofte til Odense, Svendborg, Esbjerg, Kolding, Horsens og Århus. Herrer holdene kørte ikke så langt , men dog blev det til Randers og Mariager i hverdagene, og Ålborg og Himmerland i weekenderne.

I 2006 meldte vi os ud af ddu, for at helige os hyggedart. Vi spiller stadig om tirsdagen, og hygger os med det.

Vi overvejer at melde os ind i DDU igen fra foråret 2016.


Prisen for at spille dart er 300 kr. for en sæson, og kan betales her:

 

Find os på facebook


Nyhedsindslag

Så er der igen mulighed for at game sammen med vennerne. Husk at købe adgangsbillet! Prisen dækker masser af strøm og internet samt en burger og sodavand til hver tilmeldt spiller. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 14. november kl. 17!

HUSK at deltagerne selv skal medbringe alt udstyr samt mindst 5 meter netværkskabel og forlængerstrømkabel med stikdåse med et antal udtag svarende til udstyrets behov for strøm. HOIF leverer strøm og internet samt burger og sodavand.